Jäsenet

Brang

BRANG Oy on 100 % kotimainen täyden palvelun laskutus- ja perintätoimisto. Kiinnitämme erityistä huomiota palvelun laatuun, yksityiskohtiin ja avoimuuteen. BRANG tukee Asiakkaan liiketoimintaa nopeuttamalla saatavien kiertoa, vähentämällä luottotappioita, kasvattamalla myyntiä vakaan luottopolitiikan avulla sekä vähentämällä kiinteitä kuluja.

PL 13
20101 TURKU
+358 40 060 9883
info@brang.fi
brang.fi

Cash-In

Cash-In on suomalainen perintä- ja rahoituspalveluiden asiantuntijayritys.

Cash-In tuottaa saatavienhallintaan ja rahoitukseen liittyviä palveluita. Perintäpalveluiden tavoitteena on minimoida asiakkaan luottotappiot ja nopeuttaa rahankiertoa. Yritys on perustettu vuonna 1985. Vuonna 2009 siitä tuli osa DL Software -yhtiöitä, minkä jälkeen yritys on kasvanut voimakkaasti ja laajentanut palvelutarjontaansa.

PL 1002, 65101 Vaasa (Teirinkatu 6)
PUH. +358 (0)207 701 501
FAX. (02) 0770 1511
cash-in@cash-in.fi
cash-in.fi

Intrum

Intrum on johtava luotonhallinnan asiantuntija. Autamme yksilöitä, yrityksiä ja yhteiskuntaa kohti kestävää taloudenhallintaa.

Asiakkainamme on 21 000 yritystä ja yhteisöä ympäri Suomea. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä ja muut toimipisteet ovat Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Jyväskylässä. Intrumilla työskentelee yhteensä lähes 500 luotonhallinnan asiantuntijaa.

HITSAAJANKATU 20
00811 HELSINKI
PUH. (09) 229 111
FAKSI (09) 229 11911
asiakaspalvelu@intrum.com
intrum.fi

Kredinor Oy

Kredinor Oy

Kredinor Oy (ent. Modhi) on osa pohjoismaista konsernia, joka on erikoistunut saatavien ostoon sekä maksuvalvonta- ja perintäpalveluihin.
Palvelemme asiakkaitamme kaikissa avoimia laskusaatavia koskevissa asioissa. Ostamme Suomessa kaiken kokoisia riidattomia saatavasalkkuja.

Olemme sitoutuneet tuottamaan korkealaatuista palvelua kaikilla toimintamme osa-alueilla. Hyödynnämme modernia teknologiaa, ja pidämme huolen siitä, että ammattitaitoisen henkilöstömme osaaminen on aina ajantasaista ja sujuvaa.

Kaiken toimintamme ytimessä on inhimillinen ja joustava palvelu.

AURAKATU 8
20100 TURKU
PUH. 09 315 79800
asiakaspalvelu@kredinor.fi
kredinor.fi

Uuva

Uuva Oy on 100% suomalainen laskun elinkaaren hallinnan palveluita tuottava yritys. Uuvan missio on edistää asiakasyritystensä taloudellista menestystä tarjoamalla yksilöllisiä ja tehokkaita laskutus-, perintä- ja rahoituspalveluja. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, sillä haluamme tarjota asiakkaille vaativiakin ratkaisuja heidän toimintansa kannattavuutta tukemaan. Uuvan palvelut sopivat kaiken kokoisille yrityksille. Toiminnan punaisena lankana on monialaisuus; saat kaikki laskun elinkaareen liittyvät palvelut saman katon alta.

PL 164 , 00701 HELSINKI
PUH. 09 4134 5151
info@uuva.fi
uuva.fi

Lowell Suomi

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta.
Palveluksessamme on Suomessa 450 työntekijää Turussa, Lahdessa ja Helsingissä. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa vuosittain.

PL 20, JOUKAHAISENKATU 6
20101 TURKU
PUH. 010 270 000
lowell.fi

OK Perintä

OK Perintä on osa vakavaraista pohjoismaista B2Holding konsernia, joka on erikoistunut kuluttajasaatavien ostoon, saatavien hallintaan sekä asiamiesperintään.

OK Perinnässä panostamme työn laatuun sekä asiakkaidemme kassavirran optimointiin, ja kehitämme jatkuvasti työmenetelmiämme, jolloin varmistamme hyvän perintätuloksen ja perinnän laadun.

TELEVISIOKATU 3
00240 HELSINKI
PUH. 030 603 5641
okperinta@okperinta.fi
okperinta.fi

PRA Suomi Oy

PRA Suomi Oy

PRA Suomi Oy on osa PRA Groupia, saatavien ostamiseen ja perintään erikoistunutta, maailmanlaajuista konsernia. Suomessa olemme toimineet yli 20 vuotta. Kautta maailman, toimintaamme leimaavat vastuullisuus, eettisyys ja kunnioitus asiakkaitamme kohtaan. Haluamme muuttaa käsityksen siitä, millaisena toimialamme koetaan.

PRA Suomi Oy
PL 274 00100 HELSINKI
0800 96 400 (ilmainen kotimaassa)
asiakaspalvelu@pragroup.fi
pragroup.fi

Riverty Finland Oy

Riverty Finland Oy

Riverty Finland Oy (ent. Gothia Oy) haluaa rakentaa maailman, jossa liiketoiminnan ja ihmisten tarpeet kohtaavat ja jossa teknologia mahdollistaa muutoksen parempaan. Maailman, jossa jokainen kokee hallitsevansa omaa talouttaan helposti. Kokonaisvaltaiset ratkaisumme joustavasta maksamisesta älykkäämpään laskutukseen ja perintään mahdollistavat parhaan taloudellisen hallinnan kaikille. Hoidamme saatavien perinnän reilusti ja vastuullisesti, johdattaen asiakkaat kohti taloudellista vapautta.

Meillä on yli 5000 asiantuntijan joukko 14 maassa, ja Suomessa Riverty työllistää 70 ammattilaista Helsingissä ja Turussa.

Ropo Capital

Ropo Capital on kotimainen laskun elinkaari- ja rahoituspalveluihin erikoistunut yritys. Kilpailemme markkinoilla teknologisena edelläkävijänä – toimintamallimme pohjautuu digitalisaation etuihin ja vahvaan automaatioon.

Meidän tehtävämme on tehdä laskutuksesta mahdollisimman helppoa. Palveluratkaisuihimme kuuluu laskujen lähetys, reskontran hoito, saatavien hallinta ja rahoitus. Digitaalinen laskutusprosessi minimoi manuaaliset työvaiheet ja nopeuttaa kassavirtaa.

PL 25
70101 KUOPIO
PUH. 030 6886 600
info@ropocapital.fi
ropocapital.fi

Sergel

Sergel

Tarjoamme monipuoliset palvelut yritysten saatavienhallintaan. Avullamme löydät yrityksellesi sopivat ratkaisut asiakasvalintaan, laskunvälitykseen, myyntireskontraan, perintään tai saatavien myyntiin sisältäen myös maksamiseen liittyvän asiakaspalvelun. Yhdessä Telian kanssa tarjoamamme Telia Laskutuspalvelu on kokonaisratkaisu, jonka avulla saat Suomen suurimman laskuttajan laadukkaan koneiston kustannustehokkaasti käyttöösi ja varmistat tehokkaan ja ystävällisen saatavienhallinnan.

PL 92
15141 Lahti
p. 0200 13113
asiakaspalvelu@sergel.com
sergel.fi

Svea Perintä Oy

Svea Perintä Oy

Svea Perintä on osa ruotsalaista Svea Ekonomi -konsernia, joka on toiminut yritysten rahoitus- ja talouspalveluiden asiantuntijana jo vuodesta 1981. Olemme yksi Pohjoismaiden johtavista toimijoista ja Euroopassa vahvasti kasvava toimija.

Mechelininkatu 1 a
00180 HELSINKI
PUH. (09) 4242 300
perinta@svea.fi
svea.fi

Kravia Finland Oy

Kravia Finland Oy

Kravia on valtakunnallisesti toimiva laskun elinkaaripalveluja, automaattista maksunvalvontaa, perintä- ja luotonhallintapalveluja tarjoava asiantuntijayritys, joka palveluillaan tehostaa toimeksiantajiensa kassan kiertoa ja pitkän aikavälin kannattavuutta.

PL 22,
00101 HELSINKI
PUH. 010 195 300
asiakaspalvelu@kravia.fi
kravia.ai

Visma Amili Oy

Visma Amili tarjoaa asiakkailleen vaivattomia luotonhallintapalveluita ja parantaa yritysten maksuvalmiutta. Saumattomasti integroituvat ratkaisut vähentävät manuaalista työtä, jolloin asiakkaat voivat keskittyä ydintoimintaansa. Osana Vismaa, Euroopan johtavaa ohjelmistoalan konsernia, Amililla on poikkeuksellinen kyky kytkeytyä eri taloushallinnon ohjelmistoihin. Mutkaton käyttäjäkokemus yhdistettynä ystävälliseen ja ratkaisukeskeiseen asenteeseen erottaa Amilin muista.

Aurakatu 8,
​20100 Turku
PUH. 02 4808 8030
amili@amili.fi
amili.fi

Axactor Oy

Axactor Finland Oy

Axactor on eurooppalainen, uuden sukupolven perintäyhtiö, joka ostaa erääntyneitä saatavakantoja ja tarjoaa perintäpalveluita pankkien sekä rahoituslaitosten tarpeisiin.

Uskomme vahvaan ammattitaitoon ja ymmärrykseen asiakkaidemme liiketoiminnasta. Tavoitteemme on olla kehityksen kärjessä innovatiivisilla, kustannustehokkailla ja älykkäillä ratkaisuilla niin tietojärjestelmissä kuin palvelutuotannossamme.

Perinnällä ja luotonhallinnalla on mielestämme tärkeä yhteiskunnallinen rooli – tarkoitus on auttaa ihmisiä ja yrityksiä kohti parempaa tulevaisuutta. Missiomme on olla perintäalan suunnannäyttäjä sekä paras kumppani pankeille ja rahoituslaitoksille.

Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki
PUH. 014 362 3300
perinta@axactor.fi
axactor.fi